Ahna huvudtränare för IFK Mariehamn 2

Det är ju sedan en tid tillbaka klart att IFK Mariehamn Fotboll r.f tar över FC Åland herrarnas division 3 plats. Sedan detta blev klart i slutet av november har arbetet med att få ihop allting runt laget varit i full igång och nu kan vi med stor glädje presentera vem som kommer att vara huvudtränare för laget, som kommer att gå under namnet IFK Mariehamn 2.

Daniel "Ahna" Norrmén kommer att vara lagets huvudtränare kommande säsong. Ahna behöver ingen närmare presentation efter alla sina år inom IFK Mariehamn, dels som ikonisk spelare som var med och tog upp IFK hela vägen till ligan, men även som tränare. Ahna var assisterande tränare under det så framgångsrika året där IFK Mariehamn tog ligaguld, han har även under de senaste åren varit huvudtränare för ligalaget.

"Vi är såklart otroligt glada över att ha knutit till oss en så kompetent och kunnig tränare som även andas IFK. Det är en otroligt viktig pusselbit som nu fallit på plats och nu kan vi få njuta av julen innan arbetet fortsätter med lagbygget, som redan är i full gång." - Rezgar Amani

”När denna möjlighet att arbeta med IFK Mariehamn 2, vid sidan av mitt jobb på Vibb dök upp var det i slutändan ett enkelt val för mig. Att få möjligheten att fortsätta coacha inom fotbollen och dessutom med IFK Mariehamn, som självklart har en stor plats i mitt hjärta. Detta kommer att bli ett väldigt roligt och intressant projekt.

Jag ser fram emot att träffa gänget och börja med det praktiska arbetet på planen i januari.” - Daniel Norrmén