Anna fortsätter och utökar sitt arbete inom föreningen

Vi kan med stor glädje meddela att Anna Nordenholm kommer fortsätta sitt arbete som fys- och rehabiliteringsansvarig inom föreningen. Med sin expertis och dedikation har Anna varit otroligt värdefull och uppskattad under året. Hennes fortsatta närvaro kommer att ge spelarna ökade förutsättningar för att hålla sig skadefria och öka sin prestationsförmåga.

Anna kommer att utöka sitt arbete inom föreningen och blir ansvarig för både dam- och flicksidan samt pojksidan.

”Jag är väldigt glad att IFK Mariehamn gör denna satsning på Dam- och ungdomssidan! Att få bra förutsättningar för att utveckla fysiska grundegenskaper redan i tidig ålder har stor betydelse för att senare kunna utvecklas som idrottare. Att hålla sig skadefri är en annan viktig förutsättning för utveckling. En bra rutin för skadeförebyggande insatser och omhändertagande av de skador som sker, ger förutsättningar för ett hållbart idrottande och fysiskt aktiva individer, både nu och senare i livet. 

Det har varit väldigt roligt att lära känna spelare och ledare på dam- och flicksidan under året som gått. Jag ser fram emot att genom detta utökade uppdrag få bidra till arbetet med att skapa en röd tråd för fysträning, prehab och rehab i föreningen.” - Anna Nordenholm