Tränare för damlaget klara

Sedan slutet av juli har Johannes Nordenholm varit huvudtränare för IFK Mariehamn Dam. Efter en otroligt stark höstsäsong så kunde laget säkra divison 3 kontraktet med relativt god marginal.

Nu är vi glada över att kunna presentera att Johannes fortsätter leda damlaget även nästa år tillsammans med Johan Småroos i ett delat ledarskap. För att helheten skulle passa med både privatliv och familj samt att tränarstaben skulle utökas så blir detta ett perfekt utfall.

Johan Småroos som länge varit aktiv inom föreningen som ledare och som under de senaste åren har haft huvudansvaret över FU15 känner både till verksamheten väl och har haft en nära koppling till damlaget under dessa år.

”Efter lite pusslande känns de nu skönt att ha allting på plats inför kommande säsong. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta på den positiva trend vi haft under höstsäsongen. Alla spelare i laget ska ha en stor eloge på sättet de tagit sig an både träning och match. Går vi in med samma inställning och hårt arbete har vi en fin säsong framför oss. 

Extra kul att få göra det tillsammans med Johan där jag tror att vi kommer komplettera varandra på ett bra sätt.” - Johannes Nordenholm

”Johannes har gjort ett bra jobb sedan han tog över damerna och det ska bli roligt att få fortsätta jobba med honom. Vi jobbar vidare med att utveckla vårt unga damlag och att bli ett stabilt division 3 lag.” - Johan Småroos