PU17 klara för division 1

Nu är det klart att IFK Mariehamn PU17 inte bara är klara för division 1 utan även seriesegrare. Det är fantastiskt att målet för vårsäsongen har uppnåtts. Stort grattis till spelarna för deras engagemang och prestationer. De har representerat väldigt bra. Ett särskilt tack till ledarstaben som består av herrlagets assisterande tränare Jimmy Wargh, målvaktstränare Johan Sundman samt fys- och rehabtränare Philip Garvö och Anton Koli. Även ett stort tack till Marc Nordqvist som nyligen gick in som assisterande tränare i laget och vårt lagledarteam som frivilligt ställer sin tid för att hjälpa laget. Sist men inte minst, en stor eloge till lagets huvudtränare Gary Williams.

När vi omorganiserade vår spelarstege förra året och startade ett PU17 lag var detta ett tydligt mål (gå upp till division 1) för att säkerställa en lämplig nivå för spelarutveckling. Nu kan vi fortsätta driva framåt för att etablera oss i division 1 och arbeta för att utveckla spelare på en utmanande nivå.

laget har vunnit samtliga seriematcher i år och med två omgångar kvar så är man alltså både seriesegrare och uppflyttade till division 1 till höstsäsongen.