Ny säsong, nya tider...
2.11.2017 17:47 Nyheter / P02

Efter många roliga, utvecklande och framgångsrika år är det så dags att ta avsked från vårt fantastiska gäng (IFK P02) i sin nuvarande form.

Vi har under åren rest Finland och Sverige runt på seriespel och cuper av olika slag samt även tagit oss utomlands på träningsläger. Vi har spelat mot flera av Finlands och Sveriges bästa lag. Vi har många roliga minnen från ett otal turneringar.

Vi har fått bevittna en otroligt bra utveckling av killarna och samtidigt skapat grunden för ett livslångt intresse och en motionsform. En resa utan dess like har det varit med massvis av underbara minnen och bekantskaper som kommer finnas kvar för resten av våra liv. Killarna kommer att kunna referera tillbaka till det som de har varit med om: ”Jag spelade faktiskt i landets högsta serie för 14 och 15 åringar när jag var ung....”

Inkommande helg – i och med turneringen - är det dags för avslutning för detta lag. (En liten fortsättningen blir det genom de kommande futsal-matcherna...) Efter turneringen kommer några nya lag att ta form i föreningen: 2 nya lag för B17 och 2 st P03-lag.

Ett av B17 lagen kommer att spela i den finska serien och erbjuda flera träningar, medan det andra laget kommer att spela i Uppland och träna lite mindre. I grunden kan man säga, att det nya B17 laget som ska spela i Finland fortsätter på den linje och med den ambitionsnivå samt utbildningssträvan som vi redan har haft ett antal år i P02-laget, och vilka de allra flesta känt sig bekväma med. Samtidigt kommer det att ske ett utbyte mellan lagen och möjlighet att gå emellan utgående från egna ambitionsnivåer.

Det ena P03 laget kommer att spela i Alueliiga, och således utgöra ett matchalternativ för de 03-spelare som vill möta motstånd i samma fysiska utvecklingsskede. För de intresserade kan man ändå huvudsakligen träna med B17-truppen.

I grunden kommer omgivningen i det nya B17-lag som ska spela i Finland inte att ändras jättemycket för de allra flesta spelare som hittills är vana att träna mycket samt spela massvis med matcher. Tränarna kommer att hjälpa spelarna att hitta sin rätta omgivning i den nystart som sker i och med dessa nya lag och åldersgrupper. Vi kommer även att hålla spelar- och föräldramöten i anslutning till detta.

Så nu efter över tusen träningar hundratals matcher med P02-laget tackar vi för oss i denna form. IFK P02 finns snart inte mer.

Jag vill rikta ett stort TACK till alla föräldrar för er outröttliga stöd, till alla tränare och sist men inte minst till våra underbara killar för att de gjort allt som vi varit med om möjligt.

/lagledarn


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Oktober   »
Ti Ons To Fre
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategorier