Nya resurser ute på fältet
20.1.2023 11:41 Nyheter / Huvudsida

nya resurser ute på fältet

Vi strävar alltid efter att få ut så mycket resurser som möjligt ute på fältet och är nu glada att kunna presentera lite nytt för 2023.

Vi har anställt Anna Nordenholm som kommer att ansvara över Damernas och de äldsta flicklagens fys- och rehabiliteringsträning. Anna har tidigare varit aktiv spelare inom IFK Mariehamn under många år och har en bra bild om föreningen och dess verksamhet. Anna är legitimerad fysioterapeut, Medicine doktor och har flera års erfarenhet från en av Göteborgs största motions- och idrottsskadekliniker.

Sedan tidigare har det funnits ett gott samarbete med IFK Mariehamn Ab och nu inför denna säsong så har vi tagit nästa steg. Det allokeras resurser från tränarstaben till de äldsta pojklagen. Philip Garvö och Anton Koli kommer att sköta om fys- och rehabiliteringsträningen, det nya för i år är även att Jimmy Wargh kommer att dra två träningspass i veckan för PU17-laget. Vi är mycket glada att kunna ha denna tydlighet och detta på plats, vilket gynnar alla!

Sedan tidigare har vi gått ut med nyheten om att Ian Brooks är ny målvaktstränare i ett gemensamt projekt med Åland United och Jomala IK. Vi har även Alloy Shong som fortsättningsvis kommer att dra sina målvaktsträningar samt Johan Sundman som kommer att ha hand om PU17-lagets målvakter.

Vi är glada att kunna göra en ordentlig satsning på våra målvakter med utbildade och kunniga tränare!

Men vi vill inte stoppa där. Till säsongen 2023 har IFK Mariehamn ca 20 aktiva lag. Spelarna, både flickor och pojkar, är från 5 år och äldre.

Skulle du vara intresserad av att inspirera och inspireras av barn och ungdomar? IFK söker dig som är intresserad att hjälpa till som tränare/ledare i våra lag. Du kanske har en bakgrund som spelare eller som aktiv inom någon annan idrott? Eller kanske du bara är allmänt intresserad av barn- och ungdomsidrott.

IFK kan erbjuda dig en intressant miljö med många kunniga tränarkollegor. Vår verksamhet bedrivs till största delen på Wiklöf Holding Arena där det finns två konstgräsplaner och där även vårt kansli finns. IFK kan erbjuda dig både interna utbildningar, men även officiella tränarutbildningar, utan kostnad.

Om du är intresserad av att vara ledare, vänligen kontakta föreningschef Rezgar Amani, (rezgar.amani@ifkmariehamn.com) för närmare information.


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Februari   »
Kategorier