Arvid Lundberg skriver a-lagskontrakt
14.2.2022 11:21 Nyheter / Huvudsida

Arvid Lundberg skriver 2-årskontrakt med IFK

Arvid Lundberg undertecknade under söndagen ett två-årsavtal med IFK Mariehamn.

Anfallaren Lundberg, som fyller 16 år i vår, började sin karriär i Jomala IK och flyttade som 9-åring till IFK, där han sedan spelat i olika ungdomslag. Fjolårssäsongen var händelserik för Arvid då han vid sidan av spel i P06-laget regelbundet också började träna och spela matcher med IFK:s U20-lag, Vidare landslagsdebuterade Arvid som målskytt i Finlands U16-landslag mot Estland, blev inbjuden på testspel och besök hos italienska AS Roma och han började mer regelbundet träna med IFK:s A-lag. Denna säsong har för Lundberg fortsatt med A-lagsdebut för IFK i en träningsmatch mot FC Åland, gästspel i danska Superliga-storklubben Aarhus GF och häromveckan kallades han tillsammans med lagkamraten Valter Enberg till U16-landslagets första samling för året.

- Jag är jätteglad att IFK satsat på mig hittills och nu fortsätter satsa på mig. Det här ger mig ännu mer energi att fortsätta träna fokuserat med lagen och individuellt för att utvecklas som fotbollsspelare, säger Arvid Lundberg.

- Det är mycket roligt att kunna skriva A-lagskontrakt med ytterligare en av våra egna ungdomsspelare. Arvid är en målfarlig anfallare med en stor utvecklingspotential som vi har stora förhoppningar på i framtiden, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson.

Tidigare i vintras skrev Melvin Kahnberg kontrakt med IFK och sedan tidigare har även Oscar Wiklöf a-lagskontrakt.


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Juli   »
Kategorier