IFK söker tränare för flickverksamheten
17.11.2021 10:43 Nyheter / Huvudsida

IFK söker tränare för flickverksamheten

För att ytterligare stärka vår verksamhet söker vi en person som brinner för barn- och ungdomsfotboll. Som

UNGDOMSTRÄNARE med huvudfokus på FLICKVERKSAMHETEN

förväntar vi oss att du på ett inspirerande sätt vill vara med och utveckla den verksamhet som IFK etablerat.

Tjänsten innebär att du är en viktig del i föreningens idrottsliga verksamhet där du tar ett fast grepp om dam- och flickverksamheten. Utgående från din erfarenhet och bakgrund jobbar du delvis även med andra uppgifter i föreningen. I föreningen ges du möjlighet att utveckla dig själv och på sikt växa ytterligare med dina uppgifter.

Du jobbar nära föreningschefen, sportchefen och ledande ungdomstränaren samt spelare, ideella ledare och föräldrar. Du omfattar självklart föreningens värdegrunder (glädje, gemenskap, engagemang, respekt) och som ”hela Ålands lag” förstår du vikten av samarbete med de övriga åländska föreningarna.

Som Ungdomstränare är det önskvärt att du har en tränarutbildning på minst UEFA B-nivå. Vi ser det som en fördel om du har en dokumenterad erfarenhet av liknande tränaruppdrag. Goda administrativa egenskaper är ett krav, medan språkkunskaper räknas som en merit.

Tjänsten som Ungdomstränare är en 2-årig heltidstjänst med möjlighet till förlängning. Anställningen kan inledas enligt överenskommelse.

Skicka din fritt formulerade ansökan, jämte CV och löneanspråk, till IFK Mariehamn, föreningschef Thomas Fonsell, (thomas.fonsell@ifkmariehamn.com) senast 8.12.2021. Märk ansökan ”Ungdomstränare”.

Frågor kring tjänsten besvaras av Thomas Fonsell, tel +358-18-16335 eller per e-post thomas.fonsell@ifkmariehamn.com


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  November   »
Kategorier