Omvald styrelse efter utmanande år
25.2.2021 10:41 Nyheter / Huvudsida

Omvald styrelse för IFK Mariehamn Fotboll rf

På onsdag 24 februari höll IFK Mariehamn Fotboll rf sitt årsmöte och i samband med det valdes också styrelse för 2021. Det blev omval för hela styrelsen, vilket innebär att Mikael Granskog fortsätter som ordförande, en post som han haft sedan 2004. Övriga personer i styrelsen är Terhi Metsola, Marie Lindroos-Assali, Annica Grönlund, Johanna Boijer-Svahnström och Calle Lindman.

Så här kommenterar ordförande Mikael Granskog läget som föreningen befinner sig i:

- Vi har ett exceptionellt år bakom oss där våra intäkter minskade med 40 % och fokus har varit på att säkerställa föreningens överlevnad. Tyvärr ser det ut att även säsongen 2021 följer samma mönster där ekonomin blir huvudfokus.

Trots ett annorlunda år hände mycket i föreningen. Wiklöf Holding Arenas huvudplan byggdes om till konstgräs, föreningen anställde Alexandru Serban som ansvarig för flick- och damverksamheten och ett stort arbete kring föreningens värdegrund inleddes.

- Vi är otroligt tacksamma att vi under dessa utmanande tider ändå kan ha en stor och fungerande verksamhet, säger Granskog. Jag vill rikta ett stort tack till personalen och alla ideella krafter som gör detta möjligt.


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Augusti   »
Kategorier