IFK deltar i Locker Room Talk
13.1.2021 10:29 Nyheter / Huvudsida

Föreläsning med Locker Room Talk 10 februari

På initiativ från Ålands Idrott arrangeras en workshop på distans med Locker Room Talk-organisationen onsdag 10 februari.

Workshopen passar bra in i det värdegrundsarbete som IFK jobbar med. Locker Room Talk har fått stor uppmärksamhet i Sverige för sitt arbete med jämställdhet och attityder. Från IFK:s sida önskar vi att minst en ledare från varje lag deltar i workshopen. Även föräldrar är välkomna att delta.

Så här beskriver Ålands Idrott workshopen:

Välkommen på en workshop i Locker Room Talk metoden. Underkvällen kommer vi få en heltäckande digital workshop medutgångspunkt i Locker Room Talk:s metodmaterial. Underutbildningen varvas teoretiska moment med att deltagarna själva får prova på olika övningar ur materialet. Stor vikt läggs vid deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner.

Målet med workshopen är att öka medvetenhet om Locker Room Talk och öka medvetenhet om tränaren/ledarens och föräldrarnas roll som förebild. Målet är också att öka medvetenhet om hur man själv som tränare kan jobba vidare med sina insikter om hur man skapar egna lösningar för att jobba med jämställdhet.

Anmälan görs till: lena@alandsidrott.ax (senast 1 februari)

   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Augusti   »
Kategorier