Steve Beeks slutar
14.10.2020 14:21 Nyheter / Huvudsida

Steve Beeks lämnar IFK

Efter åtta år i föreningen lämnar Steve Beeks sitt uppdrag som träningschef i IFK Mariehamn. Steve anslöt till föreningen 2012, men relationerna till IFK och Åland sträcker sig ännu längre tillbaka, nämligen till slutet av 1990-talet då Steve Beeks Soccer School var en frekvent deltagare, och vinnare, i Alandia Cup. Före Steve anslöt till IFK var han bland annat huvudtränare i Åland United.

Så här kommenterar Steve själv beslutet:

- Jag kände att det var rätt tid att sluta efter att i åtta år jobbat outtröttligt med att förbättra ungdomsfotbollen i IFK och på Åland. Jag har också kämpat länge för att a-laget ska engagera sig mera i de unga spelarna och jag hoppas det sker nu när flera spelare i U17-laget, som slutade på den bästa placeringen någonsin för ett U17-lag i IFK, närmar sig a-laget. Jag tror och hoppas att framtiden är ljus och att jag lämnar föreningen i en bättre position än när jag började.

För IFK betyder beslutet att man förlorar en duktig och omtyckt tränare:

- Steve har gjort ett stort jobb för föreningen och vi förlorar en mycket kompentent tränare, säger IFK Mariehamns föreningschef Thomas Fonsell. Vi tackar Steve för hans insats och önskar honom all lycka i framtiden.


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  November   »
Kategorier