Värdegrund: Föreläsning/workshops med "På samma linje"
6.10.2020 09:38 Nyheter / Huvudsida

Föreläsning om normmedvetenhet och likabehandling

IFK Mariehamn Fotboll rf har under detta år startat upp ett arbete kring föreningens värdegrunder. Flera möten och många arbetstimmar har redan investerats i värdegrundsarbetet och resultatet presenteras efterhand när arbetet framskrider.

Föreningen har jobbat internt med värdegrunden och även fått extern hjälp från Finlands Svensk Idrott (”På samma linje”) och Ålands Idrott. Nästa steg i värdegrundsarbetet är de föreläsningar/workshops som IFK arrangerar tillsammans med Ålands Idrott och ”På samma linje” (Finlands Svensk Idrott) enligt följande:

Ökad normmedvetenhet och likabehandling (90 minuter)

Syftet är att synliggöra normer och deras inverkan på idrotten och den egna föreningen. Normmedveten idrott lyfter upp och synliggör rådande privilegier och begränsningar för utövare. Ett normmedvetet förhållningssätt inom föreningen bidrar till en mera inkluderande verksamhet där alla kan och vill vara med.

Målgrupp: Tränare, ledare, föräldrar i IFK Mariehamn Fotboll rf

Datum: Måndag 19 oktober kl. 18.30 – 20.00

Tisdag 20 oktober kl. 19-20.30

Onsdag 21 oktober kl. 19-20.30

Plats: Wiklöf Holding Arena

Föreläsare: Tarja Krum och Saara Norrgrann från ”På samma linje”

Föreläsningen/workshopen är öppen för alla tränare, ledare och föräldrar inom IFK. Föreningens rekommendation är att alla tränare/ledare deltar, men minimikravet är att minst en ledare/tränare från varje IFK-lag deltar.

Välj ett av de datum då du kan delta, då det är samma föreläsning/workshop varje kväll.
Anmälan till någon av föreläsningarna sker här senast fredag 16 oktober: http://fotboll.ifkmariehamn.com/lomake/2321/forelasningworkshop-med-pa-samma-linje


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Oktober   »
Kategorier