- Bra att veta

Kontakt

Spelplaner

Planvärd

Vid varje spelplan finns en planvärd som hälsar er välkomna och hjälper er under turneringen. Dessa ansvarar också för resultatuppdateringen.

Omklädningsrum

Vi rekommenderar att lagen byter om där ni bor då antalet omklädningsrum är begränsat. Vissa arenor har inga omklädningsrum alls. Läs mer under Om cuperna > Spelplaner.

Laguppställningar
Mallar för laguppställningar skickas ut tillsammans med spelprogrammet. Mejla eller faxa gärna in dem till kansliet i förväg. Alternativt kan ni lämna dem till planvärden vid ankomst.

Antal matcher

Turneringarna kan beroende på antalet deltagande lag, spelas i cupform eller serie. Målet är alltid att de deltagande lagen ska få en rimlig mängd matcher. Minst fyra matcher/lag är det normala.

Lokal tid

Matchprogrammen har finländsk tid, det vill säga svensk tid plus en timme.

Att ringa med svensk mobil på Åland

- Till ett åländskt nummer: + 358 18 plus det lokala numret
- Till ett åländskt mobilnummer: + 358 plus mobilnumret minus första nollan
- Till ett svenskt nummer: + 46 plus numret minus första nollan i riktnumret
- Till ett svenskt mobilnummer: + 46 plus numret minus första nollan

FAQ

1. Hur anmäler man sig?

Intresserade lag anmäler sig direkt till någon av våra samarbetspartners som också ordnar förmånliga och skräddarsydda resepaket.

Viking Line, Åland, +358-18-26011, sportaland@vikingline.fi Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Eckerölinjen, Sverige, +46-175-25800, grupp@eckerolinjen.se Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ålandsresor, Åland, 018-28040, info@alandsresor.fiDen här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ålandhotels, Åland, +358-18-15400, info@alandhotels.com Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen


Lag kan inte anmäla sig direkt till IFK Mariehamn.

Undantag: åländska lag, vilka anmäler sig direkt till IFK via e-post.

2. Vad kostar det?

Våra samarbetspartner har olika paket. Begär offert! Speciellt under tidig vår och sen höst rekommenderar vi att ni väljer ett bra boende.

Tänk på att det kan vara skönt att kunna hänga upp våta speltröjor på hotellrummet och bada i en varm bastu!

3. Hur bor vi och vad äter vi?

Se fråga två. Ni bestämmer själva utifrån vad ni tycker att det är värt att betala. Låt våra samarbetspartner ordna allt det praktiska!

4. När börjar / slutar turneringen?

Det varierar från en turnering till en annan. Normalt börjar matcherna lördag förmiddag och slutar söndag förmiddag. Undantag finns, någon enstaka turnering kan börja redan på fredag kväll och någon turnering börjar kl 15 på lördag.

I regel går dock finalen runt 12.00 på söndagarna.

5. Blir det gräs eller konstgräs?

Även här kan det variera från fall till fall. Som tumregel spelas turneringarna under perioden maj till september på naturgräs, november-februari i Eckeröhallen och övriga månader på konstgräs. Om vädret omöjliggör spel på naturgräs kan matcherna flyttas till konstgräs.

6. Hur många matcher får vi?

Mellan fyra och sex matcher, ofta tre gruppspelsmatcher på lördagen och en till två slutspelsmatcher på söndagen.

7. Vilka lag får vi möta?

Det varierar mycket mellan de olika turneringarna av olika skäl. Vi strävar till att dela upp grupperna så att lag från olika distrikt får möta varandra.

8. Kan vi anmäla oss trots att anmälningstiden gått ut?

Ja, om det finns plats kvar! I praktiken är det dock inte ovanligt att turneringarna blir fullbokade före anmälningstiden gått ut. Det är alltså "först till kvarn" som gäller eftersom antalet platser är begränsade.

9. Vilka regler gäller?

Vi följer, med några undantag, de regler som Finlands Bollförbund rekommenderar. Före varje turnering skickas reglerna till de deltagnde lagen.

Vi strävar också till att följa Finländska Bollförbundets All Stars-regler, motsvarigheten till Fair play.


   
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Februari   »
Kategorier