Esittely
Ottelutilastot
IFK Mariehamn - Tampere United
2022 - IFK Dam - Naisten Kolmonen
Klo 19:00 Wiklöf Holding Arena TN
18
Jun

Häftigt hemmamöte på lördag kväll


Efter fem bortamatcher under de sex inledande omgångarna är det äntligen dags för match hemma på WHA igen. Detta på lördag kväll när topplaget Tampere United kommer på besök.

Vi står just nu på tre vinster och tre förluster med en målskillnad på 11-11, svårt att bli mer mittenlag än så. Tampere United å sin sida tycks tillsammans med Nokia vara det enda lag som verkligen kan hota RaiFu i tabelltoppen.

Även den här helgen saknar vi några spelare då både Tilda, Ronja och Emilia har förhinder samt att Elin A olyckligt skadade foten i PiPS-matchen och blir borta ett antal veckor. Därutöver cirkulerar det fortfarande lite förkylningar i truppen, dock förhoppningsvis inte värre än att alla övriga spelare finns tillgängliga till matchen.

Mycket av den lilla åldersmässiga rutin vi har saknas därmed så vi bygger på ungdomlig entusiasm med idel tonåringar i matchtruppen. Vi vet att det krävs en topprestation för att nypa poäng, men vi ser bara möjligheter och det ska bli grymt kul med match på hemmaplan efter vårens alla bortaresor.

Ni som var på motsvarande möte förra året minns säkert att Tampere United hade ett stort följe supportrar med sig som syntes och hördes i 90 minuter. Även i år kommer det ett antal tillresta bortasupportrar så det vore kul om många sluter upp på läktaren så att även våra hemmatjejer får ett stort stöd!

Avspark WHA huvudplan lördag kl 19.00. Fri entré.


Läktarbild från fjolårets möte.

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
Mariehamn 0 - 2
(0-1)
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Augusti   »
Kategorier