Introduktion
Matchstatistik
BKV Norrtälje Röd - IFK /ÅU F04
2019 - F04/05 - Upplandsserien F15
Klo 11:00 Norrtälje Sportcentrum
11
Maj

Ny stark prestation av F04


Norrtälje var destinationen för årets första bortaresa för våra F04-tjejer. Matchen var planerad att spelas på konstgräs men blev i sista stund flyttad till naturgräs. För årstiden en helt okej plan ändå och tjejerna gillade läget utan problem.

Inledningsvis var det här en helt jämn match innan våra åländska tjejer började skapa ett grepp efter ungefär kvarten spelad. Efter det släppte man egentligen aldrig taget även om Norrtälje hade en bra period igen främst i slutet av första halvlek.

Effektiviteten i målskyttet var snäppet bättre än i seriepremiären och redan i första halvlek satte våra tjejer fyra bollar i nät. Ja, fem faktiskt men ett mål av Ronja blev korrekt avblåst för offside. Ronja gav sig dock inte utan hann sätta ett till - denna gång godkänt - mål innan halvtidsvilan.

Snack i halvtid att vi skulle ha fortsatt bra fokus och göra en minst lika bra andra halvlek. Och Milla satte nivån direkt med att stänka upp en boll ribba in från nästan ingen vinkel alls i andra halvleks första minut. Emelina fick sedermera avsluta målskyttet med att göra sitt tredje mål för dagen fram till 0-6.

Saker som tränargänget betonat att vi ska vara bra på gick alla att bocka av:

  • Fantastisk attityd igen.
  • Vi håller bollen inom laget utan att stressa, allra bäst i andra halvlek faktiskt.
  • Vill vinna tillbaka bollen snabbt. Motståndarna får väldigt lite tid med bollen.
  • Bra på fasta situationer. Ett mål i samband med hörna och ett efter en frispark idag.

Försvarsinsatsen också av hög klass. Norrtälje är alls inget dåligt lag men vi vägrar släppa till några riktigt farliga målchanser och det som ändå söker sig igenom tog Zafira respektive Ellen säkert hand om.

Spelledigt nu nästa helg innan vi möter Danmarks IF på hemmaplan lördag 25 maj. Spelschema och tabell finns på länken här (när detta skrivs ej uppdaterat med dagens resultat).

Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
BKV Norrtälje Röd 0 - 6
(0 - 4)
/ÅU F04
Mera nyheter
IFK Mariehamn Fotboll r.f.
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier