Sponsring IFK Mariehamn Dam
9.2.2021 12:52 Nyheter / IFK Dam

Stötta gärna vårt lag!

Seriespel: Precis som de två senaste säsongerna kommer laget att spela i finska division tre. Våra hemmamatcher spelas på Wiklöf Holding Arena, i de flesta fall på den nya huvudarenan.

Laget: Inför säsongen 2021 har vi en trupp på ca 17 ambitiösa spelare. Stommen är det lag som genomförde en riktigt bra säsong förra året, i år kompletterat med ett par nygamla spelare som gör comeback efter ett sabbatsår.

Truppen består till största delen av unga åländska tjejer mellan 15-20 år kryddat med ett par mer rutinerade spelare. Med vår välutbildade huvudtränare Alexandru Serban vid rodret bedrivs verksamheten i en proffsig och utvecklande miljö.

Vi fungerar även som farmarlag till Åland United och kommer under säsongen att ha ett utbyte av spelare med dem.

Sponsormöjligheter: Vi kommer under vintern/våren att köpa in diverse överdrags- och träningskläder till laget som det finns möjligheter att köpa reklamtryck på. Vi kan även erbjuda reklamplats här på lagets egen hemsida som vi lovar att hålla väl uppdaterad under säsongen.

Ca pris för reklamtryck på kläder: 350-500 euro beroende på storlek och placering. Tryckkostnader på ca 60-100 euro tillkommer.

Ca pris för reklamplats på lagets hemsida: 250-500 euro.

De här tjejerna betalar en hel del pengar ur egen ficka för att hålla på med den sport de brinner för - allt stöd är mycket väkommet!

Vid intresse hör av er till någon av våra lagledare, kontaktuppgifter finns under länken "Funktionärer" här på hemsidan.


   
Mera nyheter
IFK Dam
«  Maj   »
Kategorier