IFK P09 obesegrade genom hela turneringen i Åbo 2-3.4.2022
5.4.2022 11:06 Nyheter / P09

IFK Mariehamn pojkar födda 2009 vann Åbo Spring Cup och släppte inte in ett mål i turneringen !

På vinnarbilden finns från vänster räknat bakre raden: Morgan, Sebastians, Oliver, Wilmer, Hjalmar, Oscar och Axel. Från vänster, främre raden: Joel, Igor, Hugo, Edward, Malte och Charlie.

IFK Mariehamn pojkar födda 2009, hade en mycket framgångsrik helg 2-3.4.2022 i Åbo Spring Cup. Turneringen var en så kallad mellanturnering men vad sägs om siffrorna: 5 matcher, 5 vinster, 17 gjorda mål och 0 insläppt mål ! Till turneringen reste ett gäng på 13 pojkar och ledarna Anders Idman och Pierre Dönnes. Ytterligare fanns ett antal föräldrar på plats.Morgan erhöll kämpapriset medan Hjalmar erhöll fairplaypriset.

Lagledaren Anders Idman och Pierre Dönnes berättar: En mycket kul turnering och väl genomfört av killarna ! Allting fungerade bra i turneringen och vädret var riktigt hyfsat. Den första solbrännan kom nog i helgen. Vi lyckades spela som planerat och när sedan killarna började få segervittring så gick det ändå lättare, alla kämpade och sprang ändå in i det sista. Egentligen blev vi aldrig riktigt utmanade i någon match även att resultatet i en match, var en knapp vinst. Men så är idrotten, någon annan gång går allting emot och då förlorar man. Laget hann hem via skärgårdsvägen via Gustavs, Osnäs och Hummelvik och killarna hann i säng i lagom tid.

Kan vara en bild av 4 personer, personer som sitter och inomhus


   
Mera nyheter
P09
«  Februari   »
Kategorier